Veelgestelde vragen

Op welke ondergronden zijn jullie muurstickers geschikt ?

De muurstickers van Home Religions® zijn op bijna elk gladde, harde en schone ondergrond toepasbaar. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de pagina Ondergrond.

Hebben jullie muurstickers een achtergrond ?

De muurstickers van van Home Religions® hebben geen achtergrond. De achtergrond heeft dus de kleur van de ondergrond waarop u de muursticker plaatst. Na het monteren blijft alleen de afbeelding of tekst zichtbaar.

Uit welk materiaal zijn jullie muurstickers vervaardigd ?

De muurstickers van Home Religions® worden vervaardigd uit een hoogwaardig zelfklevend vinyl met een minimale gebruiksduur van 5 jaar. Het vinyl is bestand tegen vocht en is speciaal ontwikkeld voor muurdecoratie.

Hebben jullie de muurstickers op voorraad ?

De muurstickers van Home Religions® worden uniek naar persoonlijke wens vervaardigd. U kiest zelf de kleur en de afmeting. Nadat uw bestelling binnen is wordt de muursticker naar uw persoonlijke wens gemaakt.

Kan ik jullie muurstickers ook buiten gebruiken ?

De muurstickers van Home Religions® kunnen ook buiten worden toegepast mits de ondergrond schoon, droog en vetvrij is alvorens u de muursticker plaatst.

Kan ik jullie muurstickers op een vochtige plaats gebruiken ?

De muurstickers van Home Religions® kunnen op vochtige plaatsen gebruikt worden zoals in een douche. Zorg er wel voor dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is alvorens u het product plaatst. 

Hoelang kan ik jullie muurstickers bewaren ?

De muurstickers van van Home Religions® kunnen enige tijd worden bewaard. Wij adviseren echter om de muursticker binnen 4 weken te plaatsen. Bewaar de sticker het liefst op een droge en donkere plek en haal deze uit de koker indien u de muursticker niet direct plaatst.

Hoelang blijven jullie muurstickers zitten ?

De muurstickers van Home Religions® zijn gesneden uit een hoogwaardig zelfklevend vinyl met een minimale gebruiksduur van 5 jaar.

Kan ik kiezen voor een afwijkende maat ?

De muurstickers van Home Religions® worden in verschillende maten aangeboden. Mocht u een ander formaat wensen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het kan zijn dat wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen voor eventuele aanpassingen.

Kan ik jullie muurstickers in spiegelbeeld bestellen ?

De muurstickers van van Home Religions® kunnen besteld worden in spiegelbeeld. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u de muursticker wilt bestellen zoals weergegeven of in spiegelbeeld.

Kan ik een zelf een ontwerp aanleveren voor een muursticker ?

De muurstickers van Home Religions® kunnen ook naar een eigen idee worden vervaardigd. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Eigen ontwerp.

Hoe plaats ik een muursticker ?

De muurstickers van Home Religions® worden geleverd met een duidelijke instructie. Ook als u geen ervaring hebt met het bevestigen van muurstickers is dit gemakkelijk te doen. Voor de handleiding kunt u ook terecht op de pagina Plakinstructie.

Kan ik een sjabloon zelf inschilderen ?

De muursjablonen van Home Religions® zijn zelf in te schilderen. Het is mogelijk om het sjabloon met 1 of meerdere kleuren in te schilderen zodat u een unieke muurschildering als resultaat krijgt. Wij raden aan uw verfspecialist om advies te vragen welke verf het beste op uw muur dekt.

Hoe kan ik een muursticker betalen ?

De muurstickers van Home Religions® zijn te bestellen op deze website. U kunt tijdens uw bestelling kiezen om uw bestelling direct en veilig te betalen middels iDeal. Ook is het mogelijk om het bedrag over te maken op het aangegeven rekeningnummer onder vermelding van uw ordernummer welke per e-mail naar u wordt verstuurd nadat u een bestelling heeft geplaatst. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om via Bancontact/MisterCash te betalen. Ook kunt u betalen via PayPal. Hiervoor kunt u een mail naar ons sturen waarin u aangeeft hiervan gebruik te willen maken. Meer informatie over betalen vindt u hier.

Wat zijn de levertijden van jullie muurstickers ?

De muurstickers van Home Religions® worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling aangeboden ter verzending bij PostNL.
Bij een bankoverschrijving is er meestal een vertraging van 1-2 werkdagen. Voor meer informatie kunt u terecht ook terecht op de pagina Levertijd.

Versturen jullie de muurstickers ook naar het buitenland ?

De muurstickers van Home Religions® kunnen op dit moment besteld worden vannuit Nederland, België en Duitsland. Mocht u graag een bestelling willen doen vannuit een ander land, neemt u dan contact op met onze klantenservice.  


Kan ik een muursticker verwijderen ?

De muurstickers van Home Religions® zijn in principe verwijderbaar. Dit gaat het beste indien u de sticker verwarmt doormiddel van een haarföhn. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het verwijderen van de muursticker resten of beschadigingen achterlaten.
 

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

© 2016 - 2021 Home Religions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel