Algemene Voorwaarden

1. Copyright:

1.1 Op alle op de site aanwezige informatie en afbeeldingen berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie, welke afkomstig is van de site van Home Religions® zonder voorafgaande toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

1.2 Bezoekers/gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen van deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Home Religions® niet in zijn geheel, noch gedeeltelijk worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door druktechniek, fotokopieën, overtypen, fax, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op gehele of gedeeltelijke bewerking.

2. Vragen en/of klachten:

Als u vragen of klachten heeft over de door u aangekochte producten van Home Religions®, dan verzoeken wij u ons hierover per e-mail te berichten. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

3. Prijzen:

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van fouten en andere calimiteiten. Home Religions® behoudt zich het recht om ten alle tijden haar prijzen aan te passen. Producten die in bestelling staan behouden de prijs die gold tijdens het moment van bestellen.

4. Levering en bezorging van Home Religions® producten:

4.1 Home Religions® levert in Nederland en België. Voor leveringen in Nederland worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor leveringen naar Belgische klanten wordt een transportvergoeding van € 9,00 in rekening gebracht. Wilt u uw bestelling in een ander land geleverd krijgen neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

4.2 Producten die u bij Home Religions® heeft besteld worden na betaling van uw bestelling binnen 3 werkdagen, bij Post.NL ter bezorging aangeboden. Onder normale omstandigheden levert Post.NL de volgende werkdag. Home Religions® kan niet aansprakelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door Post.NL.

4.3 Indien uw bestelling van Home Religions® beschadigd wordt afgeleverd, dan dient u dit binnen 24 uur aan ons te melden. Neemt u eerst contact met ons op, voordat u het product terugstuurt. De portokosten voor het terugsturen van een product komen voor rekening van Home Religions®. Als u de schade aan de levering al opmerkt bij de aflevering door Post.NL, dan doet u er verstandig aan het pakket niet aan te accepteren en direct contact op te nemen met onze klantenservice.

4.4 Als u een product ontvangt dat afwijkt van wat u besteld heeft, dan dient u direct contact op te nemen met de klantenservice van Home Religions®. Home Religions® zal er alles aan doen om het juiste product zo spoedig mogelijk te leveren.

5. Veilig betalen:

Betalingen aan Home Religions® worden afgehandeld door betaalprovider Sisow. Nederlandse klanten kunnen ervoor kiezen om de bestelling te betalen via Ideal, overboeking en Paypal. Belgische klanten kunnen ervoor kiezen om de bestelling te betalen via MisterCash, overboeking en Paypal. Heeft u vragen over een betaling of twijfelt u aan de veiligheid, neemt u dan per e-mail contact met ons op.

6. Eigendomsvoorbehoud:

Het eigendom van het bestelde product gaat pas op u over, als u het verschuldigde orderbedrag aan Home Religions® hebt voldaan.

7. Toepasselijk recht:

Op alle rechten, verplichtingen, bestellingen en aanbiedingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

8. Acceptatie algemene voorwaarden:

Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven vermelde voorwaarden.

9. Aansprakelijkheid:

Home Religions® is in geen geval aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan een door haar geleverd product, voordat u de muursticker gaat plakken, tijdens het plakken of na het plakken. Schade ontstaan aan een door Home Religions® geleverd product door verkeerd gebruik kan niet op Home Religions® verhaald worden. Schade ontstaan aan ondergronden waarop een sticker is aangebracht kan niet worden verhaald op Home Religions®. Is een sticker aangebracht op een ongeschikte ondergrond, waardoor de sticker weer loslaat dan kan Home Religions® daarvoor niet aansprakelijk worden gehouden. Bent u er niet zeker van of uw ondergrond geschikt is voor een muursticker neemt u dan eerst met ons contact op voor advies. Ook kunt u de bijgeleverde tester gebruiken om te kijken of uw ondergrond geschikt is of vooraf een proefmonster aanvragen om dit te testen.

10. Privacy:

Bij aankomst op deze website via een door Home Religions® erkende reseller, wordt het IP adres en/of de referentie van de bezoeker opgeslagen in onze database. Deze informatie wordt gebruikt voor betalingsafhandeling naar resellers van Home Religions® en is niet gekoppeld aan bezoekersgedrag, locatie of enkele andere vorm van persoonsgegevens van de bezoeker. Home Religions® vindt de privacy van de bezoekers erg belangrijk en zal de verzamelde gegevens niet delen met derden tenzij benodigd voor de fabricage, betalingsafhandeling of distributie van een Home Religions® product.

11. Foto eigendom:

Gebruikers die een foto toesturen aan Home Religions® geven daarbij expliciet toestemming aan Home Religions® om de foto op haar website te mogen publiceren en om eventueel te gebruiken voor promotionele doeleinden. Home Religions® behoud zich het recht voor om zelf te bepalen welke foto’s daadwerkelijk geplaatst worden.

12. Tekenrecht:

De klant verklaart dat hij/zij gerechtigd is tekeningen te gebruiken en verklaart Home Religions® te vrijwaren voor aanspraak van de rechthebbende indien u een eigen ontwerp van een aangeleverde tekening laat maken. Ontwerpen, die in opdracht van de klant, door Home Religions® zijn bewerkt en vervaardigd blijven eigendom van Home Religions® en worden niet ter beschikking gesteld aan de klant.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2021 Home Religions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel